Härlig dag!

Noah och familjen var som sagt kvar hos oss idag och vi har grejat lite hemma och barnen busade.

Släpet blev urspolat efter fårflytten och alla tippen-besök, och halva verkstan blev högtryckstvättad.

Efter lunch lånade jag ett styck vit ponny och satte upp Tilda på Kaprifol (som är till synes hältfri sen i söndags) och så red vi en kort runda i skogen.

När Noah och familjen åkte hemåt hoppade även vi in i bilen och åkte till Hornbach i Borås. Vi shoppade till verkstan och delar av shoppingen ser ni på bilden högre upp. Med oss hem fick vi:

*Armeringsnät

*Armeringsdistanser

*Najtråd

*Armeringsjärn

*Murbruk

*Putsbruk

Allt som behövs för att förbereda golvet för gjutning och därefter grejer till att mura upp väggen. Murblocken har vi sen tidigare. Vi har även efterfrågat offert från samma betongleverantör som gjöt stallgolvet så även den bollen är i rullning. Skoj!

Loke var go och glad hela besöket i Borås och på vägen hem kom det från baksätet ”kom kiss!”. Vi svängde av vägen och Loke fick sitta på pottan. Det kom två droppar och en prutt, men ändå!

En stund senare sa han det igen. ”Kom kiss!” Nu var vi nästan framme vid pizzerian i Fristad där vi tänkte plocka med oss mat hem så vi sa faktiskt till barnet att han fick hålla sig en stund, och det gjorde han! På parkeringen utanför pizzerian plockade vi fram pottan igen och nu kom det allt kiss! Sicken kille va, första gången han har sagt till i bilen att han behöver kissa, så nu har vi nog bockat av det mesta i potträningen och kan kalla honom helt rumsren!

Pizzamiddag hemma, med pommes som såklart ska doppas i majonnäs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.