”Vetcheck”

Idag är jag, Rebecka, Filippa och Kaprifol på ”vetcheck”/hältutredning i Husaby. Det lustiga i det hela är att jag bokade det här besöket två dagar INNAN hon fick den hältan som hon precis blivit av med. Jag har nämligen ganska länge gått och gnagt på att nåt inte riktigt är som det ska och nu kände jag att det var dags att åka in och kolla upp det. Det är drygt två år sedan Kaprifol blev behandlad för knäledsinflammation i bak och det är lätt att tro att den har kommit tillbaka, det är lite samma ”symptom” jag inbillar mig. Det var dock ganska lång väntetid på kliniken så det är först idag som jag fick tid. Men det var ju inget akut eller någon ren och klar hälta heller, så det var ju inga problem.

Sen så kom ju den här andra hältan lite dumt. Den höll i sig lite längre än jag finner bekvämt, och det är inte omöjligt att även den kommer fram/tillbaka idag när det blir böjning av ben och diverse undersökningar. Men vi får se helt enkelt! Oavsett ska det bli rätt skönt att kolla upp henne lite ordentligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.