Armering på plats

Nu är det armerat och klart i verkstan! Det enda som saknas innan vi är redo för gjutning är att vi ska fixa till en golvbrunn till hålet i golvet. Men sen så!

Än är ju dock ingen gjutning bokad då vi inte fått nån kontakt med betongföretaget. Vi försöker i morgon igen, kanske är det lite semestertider hos dem.

Jag har även mockat ur boxen i stallet så stallet är redo för högtryckstvätt under morgondagen. Ska bli roligt att få det lite rent igen, förra året tvättade vi ju aldrig eftersom det var lite kort om vatten, men det problemet har vi ju lyckligtvis inte i år.

Nu sitter vi i bilen på väg till Ulricehamn och Noahs ”namngivningskalas”. Ska bli skoj!

Avslutningsvis en bild på Koppar och hennes söner. Till motsats från Brons som dumpade sina kycklingar efter sex veckor håller Koppar fortfarande ett vakande öga över sina efter drygt tio veckor. Intressant! Lånehönorna åkte för övrigt hem för ett par dagar sen och samtidigt dumpade Silver sina ägg tyvärr. Vi har lånat en kläckmaskin som äggen ligger i nu men det är högst tveksamt om det blir något av det hela. Vi får se! Nån vecka kvar i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.