Igår och idag

Gårdagen flöt på bra. Begravningar är väl aldrig roliga tillställningar men det var som sagt roligt att träffa syskonen och kusinerna m.fl. Loke klarade dagen bra också, roligast var nog när orgelmusiken drog igång i kyrkan och Loke började sjunga ”När trollmor har lagt sina elva små troll”. Gullungen! Efter ”cermonin” åkte vi in och åt middag tillsammans allihopa och det var trevligt! Och gott. Loke åt sig mätt på fläskfilé och potatis och fick i sig ett gäng jordgubbar och prinsesstårta till efterrätt. Han tröttnade lite halvvägs genom eftermiddagen, delvis på grund av att det var otroligt varmt och kvavt i lokalen tror jag, men han fick snart lite ny energi och orkade en stund till.

I bilen på vägen hem satte jag mig bak och roade honom lite, han var rätt trött men det vore dumt om han somnade så sent på eftermiddagen. Vi satte upp håret bland annat!

Och så hittade jag klubban som Loke fick på pizzerian tidigare i veckan. Stort steg i livet med sin allra första klubba helt klart.

Två gånger stannade vi för att kissa också! Första gången kom det inte mycket, men desto mer andra gången.

Idag har vi storstädat hönshuset, tagit bort en balk mellan verkstan och garaget och börjat armera verkstadsgolvet. Kaprifol har fått sina hovar verkade och så fick hon äntligen komma ut i hagen igen, lycka!

Och under eftermiddagen var det Hantverksdag vid Gamla Kyrkan så vi gick dit en sväng. Vi fikade och köpte knäckebröd och frukostbröd. Och Loke lekte lite med olika såpbubblor som fanns vid ett bord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.