Helg hos bror

Den här helgen var det dags för arbetsläger igen men inte hos oss den här gången utan hos bror! I lördags samlades vi allihopa och projektet var riva golv i vardagsrummet. Låter ju enkelt men det innebar alltså att brädgolvet skulle ut och skiten under (sågspån, damm och nån slags betongkrossblandning) skulle skopas upp.

Jag får erkänna att jag inte hjälpte till ett smack med just detta dammiga och tunga arbete. Men jag gjorde lite annat, jag lovar!

Vädret var inte perfekt, men det kunde helt klart varit värre! Barnen lekte ute för det mesta och Piratbåten står ju kvar sen invigningen vid midsommar förra året så klart!

Och så hälsade vi på Askjas och Heklas mamma! Här ligger hon och gottar sig på vedpannan.

Och så åt vi gott såklart!

Alla sov över förutom Camillas familj då Anders hade beredskap på jobbet. Idag var det lite soligare ute och vi tog en ganska lugn förmiddag innan vi packade ihop oss. Loke var ganska så dödstrött, vi hade mormor med oss i bilen till Gullspång som roade honom en stund. Sen fick han äta lite banan i bilen och så däckade han när vi passerade Mariestad.

Han vaknade lagom till att vi svängde av E20 i Vårgårda för lite handling och inköp av pizza. Det var ju ”cykelhelgen” i stan denna helg så det var lite rörigt att ta sig fram så det tog ett tag, men till slut fick vi med oss pizzan och lyckades ta oss hem runt alla avspärrningar.

En helg till ända och ny vecka på ingång. Mycket händer denna vecka men det tar jag och sammanfattar i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.