En lugn fredag

Som jag skrev tidigare var vi på förskolan en timme senare än vanligt igår och anlände lagom till att alla barnen kom ut. Axel var ledig så han var också med. Loke hittade snabbt leksakerna i sandlådan och jag fick snällt en kram och ett hejdå när vi bad om det. Jag och Axel gick således därifrån och in i lärarrummet där en av de andra föräldrarna bjöd på fika! Vi satt där inne och pratade enkelt bort den timmen som Loke var ute och lekte.

Under resten av dagen har vi tagit det rätt lugnt. Jag målade lite spont i stallet medan Loke sov och så krattade vi lite mer grus framför stallet. Det börjar se fint ut och nu gör vi inget mer där förrän nästa vecka. Då ska Axel låna hem ett avvägningsinstrument så vi får till lutningen lite bättre. Vi har även nu lagt en beställning på armeringsnäten (den stora varianten) som anländer på torsdag. Frakten är asdyr men det fick det vara värt för att slippa att själva köpa hem de mindre näten och lägga massa extra tid på alla skarvar som blir.

På torsdag ska även betongen till verkstan komma är det tänkt! Hoppas pumpbilen inte går sönder igen så att det faktiskt blir av. Först när betongen är lagd kan vi sen riva de brädor som sitter uppe runt verkstan, som vi tänkt använda till att göra en ”form” till stallets betongplatta. Och sen ska bara fårhuset grävas ur lite, grusas och armeras så kan vi gjuta ännu mer betong sen, hehe. Blir lite rörigt i huvudet när allt ska göras i en viss ordning för att bli mest effektivt, logiskt, möjligt och enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.