Back at work

Det var nästan så jag förväntade mig att mitt passerkort slutat fungerat eller liknande, nu när jag varit borta från jobbet i hela ÅTTA veckor. Känns skumt att vara tillbaka, men samtidigt känns det ju lite som hemma. Och roligt att träffa kollegorna igen! Loke lämnades på förskolan innan jobbet, och Axel hämtar honom på vägen hem. Idag blir det ju första heldagen för honom, men jag tror säkert att det kommer gå bra.

Igår grejade vi med bagglamm och armering, i övrigt tog vi det rätt lugnt. Vi var rätt sega i sommarvärmen och så var det ju min sista lediga dag. Bagglammen fick ny hage och så passade vi på att klippa klövarna på dem och känna över dem lite extra noga hullmässigt och det kändes bra. Slakt är bokad till 30:e september, så en månad kvar ungefär.

Sen drog vi in armeringen först i fårhuset.

Blir en enorm förbättring även här tror jag, kommer bli så mycket fräschade och enklare att hålla rent och ordning. Vi klurade en hel del på hur vi ska bygga upp inredningen här inne också och kom nog fram till en rätt bra lösning, men vi ska klura lite mer på det och rita innan vi bestämmer oss helt.

Och så kom armeringen på plats även utanför stallet. Både fårens och hästarnas armering ska fortfarande svetsas ihop och distanser ska sättas under, men det var för varmt för det igår.

Nån skottkärra grus här på hörnet behövs också, och så ska det byggas en gjutform. Men sen blir det betong!

Det var ju som sagt sommarvärme igår så Loke fick bada i baljan medan maten tillagades. Grillade lammkotletter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.