Fredag!

Ojojoj nästan en hel arbetsvecka är förbi! Det känns ändå ganska normalt att gå till jobbet varje dag även om det nu faktiskt var över ett halvår sen sist eftersom jag var föräldraledig på deltid innan semestern. Vi har lite lösa planer för helgen och det är ju att bli klar med stallets och fårhusets armering så det är redo för betong. Stallets armering är nästan färdigsvetsad så där ska det bara in med distanser och nån slags ram runt. Och fårhusets armering ska svetsas och få distanser, sen behövs det en bräda framför vardera dörr och även en mot vedboden så inte betongen slinker in där.

Vi bad om offert från betongföretaget i måndags men har inte hört nåt än, så får väl ringa dem på måndag igen och se hur det ser ut för dem.

På lördag eftermiddag ska vi på grillfest med min grupp på jobbet också, hemma hos chefen i Mölndal. Kan nog bli skoj!

Jag tog inte en endast bild igår så ni får en bild från den här tiden förra året. Tänk att han snart fyller två år den där lille killen! Kanske borde börja träna på den där traktor-tårtan snart som nog är självskriven till kalaset…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.