Gården

Ja hästar och barn i alla ära, men händer det inget i alla projekt på GÅRDEN? Nja är väl svaret på den frågan. Axel har tyvärr fått lite problem med sin armbåge så han behöver ta det lite lugnt. Så verkstan står lite stilla, men det är ju heller inget som är så panikartat heller, utan vi tar det när tillfället kommer.

Betongplattorna däremot ska ju fixas, så att fåren och hästarna får tak över huvudet. Om vädret håller sig på vår sida blir det gjort på onsdag! Idag ska vi därför spika upp de sista brädorna i fårhuset och lägga de sista distanserna så att det är redo för gjutning. Och sen är det ju bara staketet som ska upp för hästarnas del, och lite grus runt kanten. För fårens del kanske vi sätter upp våra grindar som avspärrning tills vidare, vi får se lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.