Ett lass grus!

Igår strax efter lunchtid fick vi ett lass grus levererat! Axel var hemma med Loke en extra dag för säkerhets skull så de kunde ta emot gruset när det kom.

Nu är ju både jag och Axel lite halvt ”invalida” så vi får skyffla lite grus i taget helt enkelt. Skönt att ha det på plats i alla fall! Nu är det bara gruset som ska spridas ut, några stockar som ska flyttas undan och de sista stolparna som ska sättas så är ”stall-projektet” färdigt för den här gången. Även ligghallen är klar för vintern, den har ju varit belamrad med både höbalar, spånbalar, verktyg och ett badkar, men inte nu längre!

Väldigt skönt när saker och ting kan avslutas helt och hållet, vi drog ju igång rätt många stora projekt på en gång vilket ju har sina för- och nackdelar så det har känts lite rörigt och stressigt stundtals. Men nu börjar ju en del grejer falla på plats! Rörigt är det fortfarande, men nu är vi ju i princip i det stadiet där saker och ting ska komma iordning igen. Det mesta är rivet och utrivet och ska nu byggas upp och fixas i ordning, det kommer ta sin lilla tid men det blir bra så småningom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.