Kalasdags!

Nu på morgonen ska vi hoppa in i bilen och styra mot Enbergs och fira grabbarna tre som precis har/kommer snart fylla år. Lucas, Oliver och Loke! Det var ursprungligen bara Lucas och Oliver som skulle firas men Susanne var snäll och lät oss hänga på när ändå mormor och morfar var uppbokade och solen skulle skina och allt sånt där!

Igår var det dags för hagbyte för hästarna och jag var ju minst sagt skeptisk till hur Kaprifol skulle ta förändringen. Från att ha Zingo hos sig ”konstant” till att alla hästarna kunde komma till henne, men de kunde också lämna henne. Men jag blev positivt överraskad för Kaprifol skötte sig strålande i sin lilla hage och brydde sig inte något större när hennes kompisar gick bort ur synhåll för att äta gräs. Skönt!

En promenad fick hon också när Loke skulle sova middag. Axel var iväg på lite inför-älgjakts-arbete och skytte mitt på dagen men vi hann ändå till tippen med lite skräp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.