En fredag

Så var fredagen kommen (igår) och jag fick sovmorgon till tjugo i åtta av Loke, himla snällt! Vi steg upp och åt frukost och gick en runda ute bland djuren. Kyligt nu!

Vi tiotiden åkte vi bort till församlingshemmet och veckans barnträff som vi ju kan besöka igen nu när vi är lediga på fredagar. Det var sju andra barn där varav två i Lokes ålder och tre i bebisens årgång. Bara pojkar även där så det är väl nåt i vattnet här i byn som bara producerar söner 😉

Loke lekte ordentligt efter att första gömma-ansiktet-i-händerna-fasen var förbi och åt duktigt vid fikat också. Smörgås, rån och frukt!

När klockan blev tolv städade vi och hoppade in i bilen för att åka hem. Japp, jag tog bilen den dryga kilometern, jag har lite obekväm foglossning eller nåt liknande i ena ljumsken så det är inte jättebekvämt att gå längre sträckor sen ett par dagar tillbaka. Jag körde dessutom en liten omväg på vägen hem så Loke somnade i bilen, så slapp jag även barnvagnsrundan. Skönt! I stället målade jag lite i fårhuset, visar det senare. Men det blev bra!

När Loke vaknat bakade vi bullar, det var ju ändå kanelbullens dag!

Han ser väl hjälpsam ut! Och det är han ju oftast. Men ganska ofta ser det ut så här också:

Det blev i alla fall bullar (och middag i form av älggryta) så småningom!

Så middagen åt vi när Axel kom hem och därefter ställde vi ut säsongens första höbal till hästarna. Vilken grej att göra det på betongplattan va! Inget klafsande, inget nedtrampat hö och inga dikesdjupa spår efter traktorns däck.

Loke var rätt nöjd över kvällens aktivitet också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.