BF-veckan

Ja då har veckan då bebisen förhoppningsvis tittar ut inleds. Jag och Loke började dagen med frukost och därefter ville Loke ”koka pannkakor”. Viktigt med salt och peppar!

När pannkakorna var klara fick vi på oss kläder och vi avklarade resten av morgonbestyren och tog oss ut till bilen för att åka till förskolan. Det är kyliga dagar nu och efter lite ”shopping” bland arvegodset i garderoben i helgen hade vi med oss fodrade stövlar och byxor till förskolan, och Loke har fått på sig vinterkängorna.

Loke lämnades glatt på förskolan och jag åkte vidare in till Vårgårda och vårdcentralen för det som jag hoppas ska vara det sista besöket hos barnmorskan. Det tog tio minuter och allt såg bra ut, inte mycket mer att rapportera därifrån! Jag åkte till ica och handlade också, så nu är kylen och skafferiet lite påfyllt igen, känns ju också lite skönt om det nu skulle titta ut en bebis de närmaste dagarna. Vilket jag hoppas på, gärna efter 15-tiden i morgon dock för 14.30 kommer hovis och verkar Kaprifol, hehe.

I övrigt är nog det mesta redo för bebis ankomst nu. En väska är packad, bilen är tankad och bilstolen är ju i bilen sen tidigare. Vi har även skrivit lite ”hjälp-listor” till Axels föräldrar som kommer ta hand om Loke och djuren när vi inte är hemma

Om en liten stund ska jag hämta Loke på förskolan och vi har en ganska oplanerad dag framför oss, men jag tänker att vi tar det ganska lugnt. Efter handlingen har jag bara duschat och slappat i soffan, det var en sån dag idag och det var ändå inte så mycket tid över till annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.