Uppföljningssamtal

Nu på morgonen har jag och Axel varit på ”uppföljningssamtal” på förskolan för Lokes räkning. Vi var där 7.30 och mötte Elin och Elsa på parkeringen. Loke ville hålla Elsas hand vilket hon gick med på så gick de hand i hand hela vägen in på förskolan, alltså så gulligt!! Loke fick hoppa in och äta frukost och jag och Axel följde med en av pedagogerna in i ett annat rum. Vi pratade lite om hur inskolningen hade gått, hur vi uppfattade det hela och allmänna tankar om allt. Och så gav pedagogen ”sin” sida, om hur hon upplevde att Loke hade kommit in i verksamheten och rutinerna mm. Vi är ju hur nöjda som helst och allt fungerar väldigt bra, så det blev ett väldigt positivt samtal. Skoj!

Igår fick Loke sova middag inomhus och han hade inte riktigt sovit färdigt när det var dags att gå ut och ta in Kaprifol. Han somnade om när jag la honom i vagnen och så slumrade han ett par minutrar till.

Kaprifol skötte sig fint, jag tänkte att hon skulle vara lite jobbig iom att hennes tålamod är ganska kort i normala fall, och det är ju inte bättre nu utan motion. Men hon stod ganska stilla och hovarna blev snyggt verkade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.