Beräknad födsel

Jaha, så gick gårdagen och ingen bebis behagade titta ut, det var ändå den dagen jag gissade på. Men kanske är det en punktlig liten unge och vill komma ut just på BF? Håller tummarna… Nog för att magen kunde varit jobbigare så vore det ju skönt att bli av med den.

Under gårdagen medan Loke var på förskolan städade jag hönshuset, målade slut på den öppnade färgburken i verkstan och monterade en hylla i samma lokal. De var på fin rea så Axel har köpt två, plus en annan som hade skadat emballage så den kostade bara 99kr. Blir bra med lite ordentliga hyllor!

För att motivera bilen vid hämtning av Loke på förskolan åkte jag in till Vårgårda efteråt. Hönsmaten var helt slut och behövde påfyllning! Loke sov därför gott i bilen och jag hann även rensa lite mer ogräs vid garaget. Ska köra bort skiten också, så ser det ganska presentabelt ut nu ändå.

När Loke vaknat åt vi lite frukt och sen körde vi ett tvättrace på lakan och handdukar. Och bar in bebisens säng i vårt sovrum och bäddade den. Loke hjälpte till och bar in alla gossedjur, förutom Björnen, Lejon och en Kanin.

Så söt!

Så lagade vi mat också. Jag blev riktigt stolt över middagen faktiskt, blev värsta tjusiga rådjursgrytan med rödvin, svamp från skogen och rotfrukter och lök från trädgården. Riktigt gott!

Loke hjälpte till! Sen är det väl som med alla barn att när man slappnar av och vänder ryggen till så hittar de på hyss…

I det här fallet behövde jag bara torka golvet och barnets ansikte från tandkräm i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.