Hembesök

Igår fick vi besök av mamma som hade vägarna förbi och efter lunch hade vi även BVC hemma för Noras första ”kontroll” utanför sjukhuset. Vi har fått samma sköterska som vi har till Loke vilket är skönt, hon är himla bra tycker jag, plus att hon ju redan känner oss lite.

Nora blev lite lätt undersökt liknande läkarkontrollen på sjukhuset med koll av gom, höftleder och ryggrad bland annat och så blev hon vägd. Lite spännande ändå så här i början. Har hon ätit ordentligt!? Är det vatten eller grädde i min mjölk? Men det var ju ingen fara såklart, åtta dagar gammal vägde hon in på 3630g och har därmed gått förbi sin födelsevikt med 35 gram. Helt okej!

Resten av besöket gick ut på lite prat om vad som är nytt sen vi gick igenom det hela med Loke ä. Vi pratade även lite om förlossningen, måendet och massa annat som jag knappt minns längre. Redan nästa vecka är det besök igen, nu inne i Vårgårda dock. Ser allt bra ut då så behöver vi inte komma tillbaka förrän hela TVÅ veckor senare. Tänk vad de litar på en nu när man har lyckats föda upp en unge ganska bra!

Söt i sina fårkläder!

2 tankar på “Hembesök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.