Spontantripp

I förrgår bestämde vi lite spontant att vi skulle åka och hälsa på Axels föräldrar i stugan. De åker hem till Holland i helgen så passade bra att träffa dem en gång till. Så igår efter paddockharvning och lunch packade vi in två barn i bilen och grejer för övernattning och så rullade vi! Båda barnen sov hela bilturen, väldigt skönt att även Nora verkar ta åkandet med ro.

Vi stannade även hos Axels farmor och faster och sa hej, innan vi åkte sista biten till stugan. Nora sov i princip hela eftermiddagen och Loke lekte bland annat med duplo och badade i badtunnan. Go älggryta fick vi till middag också!

Natten var inte den bästa, men det kunde varit mycket värre också! Nora sov bra men Loke ville ha sin mamma lite mer för sig själv, men det gick ändå ganska bra. Så vi överlevde vår första övernattning med två barn i alla fall!

Idag har jag och Nora slappat inne och Loke har hjälpt pappa och farfar att dra upp båten mm ute. Och så fick vi pannkakor till lunch. Sicken lycka!

Mätta efter lunchen packade vi in oss i bilen igen och har nu återigen två sovande barn i bilen! Snart är vi hemma också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.