Soffhäng

Ja nu är även Loke lite snorig men han hänger med bra ändå. Vi var ute en sväng under förmiddagen allihopa tillsammans. Lösdriften blev mockad, alla djuren fick tillsyn och mat och vatten där det behövdes. Sen tog vi ner fårens lilla ”regnskydd” i hagen runt paddocken och plockade in elen och fjädergrindarna, den hagen ska ju inte användas mer för säsongen.

Hönshuset blev lite städat också och vi flyttade redet till ett mer lättillgänglig plats samt längre ifrån en av sittpinnarna. Det hamnar nämligen bajs i redet ibland, och det är ju himla dumt. Hönsen mår fint i övrigt, vi åt upp min ”favorittupp” i förra veckan dock. Han fick gå före den svartvita som ännu finns kvar för han var den elakare av de två och muckade en hel del med vår stora tupp. Så nu är flocken nere på fyra hönor, två tuppar och så kycklingen som verkar bli en höna! Dock brun den också, lite synd!

En stor del av eftermiddagen tillbringades i soffan. Loke är som sagt lite krasslig så han fick sova tills han vaknade och även Nora sov en del samtidigt så även jag passade på att slappa!

Ganska mysigt ändå!

Även resten av eftermiddagen var lugn och vi har inga storslagna planer för denna fredagskväll. Får hoppas vi är lite mindre snoriga i morgon så vi kan hitta på nåt skoj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.