Mera ljus!

Igår hade vi El-Claesson på besök och vi fick in ljus i fårhuset! Kabel drogs från stallet och en lampa sattes in som man kan tända både från dörren från ladan och från den yttre porten. Några eluttag sattes också upp för exempelvis värmelampa, kameran och klippmaskin. Det är även förberett för att vi ska kunna flytta ut den lilla strålkastaren som vi fram tills nu lyst upp fårhuset med, till utsidan. Så kan den dels lysa upp över portarna om vi ska hämta får när det är mörkt, och så kan vi använda dem när vi kör höbalarna som ju står dör utanför.

Alltid svårt att ta representativa bilder på just ljushet, men det blev bra!

Även stallet fick en lampa i form av en liten nattlampa utanför sadelkammaren. Alla lampknappar sitter ju där så när man ska tända får man famla lite i mörkret och samma när man släcker, då får man leta efter dörren i mörkret. Men inte nu längre! Denna lampa är automatisk och tänds/släcks samtidigt som utebelysningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.