På jobbet!

I förmiddags tog jag med mig Nora och besökte mitt jobb! Jag hade ett annat ärende i Borås så jag köpte en burk pepparkakor och tittade in på fikarasten. Nora skötte sig exemplariskt och det var skoj att säga hej till kollegorna.

När vi kom hem var det lagom att hämta Loke på förskolan så det gjorde vi, och efter hans tupplur hann vi leka lite hemma innan vi packade in oss i bilen igen. Skodan skulle nämligen på ”felsökning” på verkstan för det där ljudet höger bak. När vi ändå skulle in till Vårgårda åkte jag in en knapp timme tidigare så Loke fick leka lite på en lekplats först.

Nora sov gott inpackad babyskyddet medan Loke lekte.

Strax före fyra hoppade vi in i bilen igen och körde till verkstan. De skulle kolla på bilen medan vi väntade så jag hade laddat upp med lite ”fika” som vi åt under tiden. Loke knaprade långsamt på sina två pepparkakor och åt sina sex vindruvor medan verkstan gjorde sitt!

Det visade sig vara en fjäder som behövde bytas så det lät ju inte så blodigt, skönt! Vi fick en tid för detta och så åkte vi hem och hann med nöd och näppe laga mat innan Axel kom hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.