Ärenden och hemmafix

Gårdagen var i det stora hela rätt kaotisk så den stryker vi ett sträck över. Men dagen har varit bra! Vi inledde förmiddagen med BVC-kontroll och läkarbesök för Noras del. Loke lekte med traktorer och Nora har växt ytterligare en centimeter och nästan 200g sen förra veckan. Läkaren hade inget att påpeka heller, så det var ju bra!

Efter detta gick vi tvärs över parkeringen till biblioteket och lämnade tillbaka böckerna vi lånat, och så lånade vi tre nya. Passande eftersom vi har en hel del bilåkande framför oss i helgen!

Det tredje ärendet gick till banken där vi öppnade ett bankkonto till Nora. Som numera även är folkbokförd och finns alltså på riktigt! Inte heller här kommer det bli nåt dop men för den nyfikne heter hon numera Nora Marleen Anita.

Till sist blev det ett besök på Ica och sen åkte vi hem. Båda barnen somnade gott i bilen och fortsatte sova en lång stund efter att vi kom hem så Axel satte igång med soppa och pannkakor till lunch och jag städade. I övrigt har det blivit mycket småfix här hemma under eftermiddagen. Nån tavla kom upp, en fönsterbräda sattes tillbaka och några blommor fick nya krukor mm.

Och Loke fick en ny frisyr också! Det gick riktigt bra att klippa honom idag, med Pippi på tvn och en pepparkaka i handen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.