Hästpyssel

Ja det blir ju inte mycket häst på bloggen i dagsläget, men jag hoppas att det snart ska ändras. Kaprifol har två veckor kvar av sin vila efter operationen och den 3:e december får jag alltså sätta igång henne igen. Jag kan villigt erkänna att det har varit lite skönt att inte ”få” rida under den här första dryga månaden som nybliven tvåbarnsmamma. Samtidigt saknar jag det såklart och det ska bli roligt att komma igång igen, även om jag inte planerar att ”satsat fullt ut”. Men lite uteritter för själens skull vore trevligt att få in i schemat! Speciellt nu när Axel är hemma torsdag-söndag, det öppnar ju upp för ridning i dagsljus flera gånger i veckan! Och så kan jag ta nån barnvagnspromenad också, Nora är ju dock väldigt dålig på att sova i en stillastående vagn i dagsläget så att exempelvis tömköra medan hon sover där i kan jag glömma ännu, hehe.

Igår fick Kaprifol lite extra omvårdnad i form av verkning av hovar av Jonas. Hon skötte sig rätt bra, men jag tror att även hon kommer må bra av att komma ut och se världen lite igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.