Ganska produktiva ändå

Lite lägre krav får man ju ha när man är nybliven tvåbarnsfamilj. Axel är ju numera ledig även torsdagar och fredagar så idag inledde vi förmiddagen med en tripp till tippen. Vårt gamla kylskåp stod där inne tillsammans med lite brädor och annat skräp som vi rensat ut ur Noras garderob/kattvind. Det var inte mycket folk på tippen så det gick snabbt och smidigt att tömma.

Loke somnade på vägen hem och vi hann byta två av däcken på min bil innan både han och Nora vaknade. Då blev det lunch och så gick vi ut igen. Axel fortsatte med däcken och jag gick en liten sväng med barnvagnen så Nora skulle somna igen. Hon är ju inte jättebra på att sova i vagnen men idag gick det hyfsat. Bilen fick vinterdäck och så även släpet.

När detta var klart mockade jag lösdriften medan Axel tvättade släpet med högtrycken både invändigt och utvändigt. Det ska inte användas så mycket framöver så tänkte det var bra att tvätta av det. Vi tog även ut mattan för att rengöra golvet ordentligt och tänkte inte lägga in den på några dagar så släpet torkar ordentligt. Vi parkerade det inne i ladan, annars skulle det nog bli svårt med just tork-delen, hehe.

Mycket mer än så hann vi inte göra innan jag fräschade till mig lite och lämnade Axel hemma med båda barnen och drog på spelkväll/friskvårdsaktivitet med jobbet! Skönt med lite barnfri tid och förra årets spelkväll blev ju en mindre succé så kunde ju inte missa årets! Vi inledde med ett lite annorlunda och roligt musikquiz, därefter blev det mat och så plockade vi fram brädspelen och snacksen! Jag hann spela två olika spel som var riktigt roliga innan det var dags för mig att åka hem. En lyckad kväll minst sagt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.