Misslyckade projekt

Igår startade vi starkt med att plocka fram traktorn och plogen och satte igång med att plöja den lilla ”trekanten” ute mot åkrarna. Detta ska ju bli en bättre fårhage på sikt och då tänkte vi plöja och så nytt gräs.

”Alla” bönder i trakten har plöjt diverse åkrar nu så vi tänkte att det måste ju vara rätt tillfälle! Eller inte. Vi hann knappt börja innan traktorn plöjde ner sig själv, hehe. Axel fick lägga nån timme på att få loss traktorn, men det gick till slut! Får ge det ett nytt försök när det är lite torrare i marken.

Traktorn fick en dusch efter lerbadet.

Nästa projekt vi gav oss på var slipning av köksbordet som vi fick av grannarna. Vi trodde att det var ett massivt ekbord och därav slipbart, men det visade sig ju snabbt att det inte va! Typiskt, det var bara benen som var massiva, resten var fanér.

Lite gympa hade vi på kvällskvisten också, det var mer lyckat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.