Sjukstuga. Igen, fortfarande?

Loke har varit lite dålig till och från i helgen, dock verkade han bra under söndagskvällen men vi planerade ändå att hålla honom hemma från förskolan idag såklart.

Natten till idag var bra sett från Lokes håll men på morgonen blev han plötsligt brännhet och superhängig så det blev till att stoppa i honom lite medicin. Den tog bort febern en stund i alla fall men Loke förblev otroligt vissen hela förmiddagen och jag fick fylla på med annan medicin för febern kom snabbt tillbaka, och inte lite heller. Vi bosatte oss i soffan och Loke lyckades sova en liten stund också.

Efter pannkakslunch (Loke fick välja) stoppade jag barnen i vagnen med tanken att båda skulle sova lite ordentligt. Loke sov innan vi nådde asfalten och Nora var inte mycket långsammare. Den sistnämnda tänkte dock inte fortsätta sova när vagnen slutat rulla, men Loke sov en timme i alla fall.

Men Nora var go och glad för det och passade på att träna på sitt leende. Käkar och växer gör hon också, sex veckor gammal idag!

Loke var aningens piggare under eftermiddagen, men fortfarande lite febrig. Han blir såklart hemma även i morgon men jag hoppas att han kryar på sig snabbt. Jag hoppas han sover bra i natt också för mamman har lite för många mindre bra nätter i rad nu, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.