Lite bättre

Ja ännu en ganska kass natt kan sättas på kontot men dagen har varit helt okej! Och Nora sov faktiskt non stop mellan typ 22 och 04 så guldstjärna till henne. Loke var lite ynklig där i mellan men tog igen några pluspoäng när han sen sov till halv nio. Skönt!! Han var då även rätt pigg och glad. Frukost följde och sen gick jag ut med Nora i sele och Loke till fots. Hönsen fick komma ut, fåren fick mat och Kaprifol blev ompysslad med borstning, mat med ”medicin” och täcke på inför det nya regnovädret som drog in.

Vi var ute ända tills det blev dags att äta lunch och direkt efter denna gick vi ut igen, nu med båda barnen i vagnen. Tanken var såklart att Loke skulle sova middag men efter en timmes puttande på den där vagnen och bara ett sovande barn gav jag upp och gick hem. Vi satt då i soffan en stund och tittade lite på tv och så blev det middagsförberedelser också. Och så lastade vi ”höbalar” i kärran också, det är favoritleken just nu. Några minuter innan Axel kom hem ammade jag Nora i soffan och Loke kröp upp intill och somnade, bara sådär liksom. Gullungen. Han hade klarat eftermiddagen över förväntan ändå, med missad lunchlur och lite hängig.

Maten intogs när Axel kom hem och Loke fick sova en halvtimme ungefär, sen fick han mat och så gick vi ut och körde med riktiga traktorn och höbalen!

Det blir ingen förskola i morgon heller, men på måndag ska han nog vara fit for fight igen. Om vi inte hinner få nåt nytt sen dess.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.