Lite produktivitet!

Idag har vi faktiskt fått nåt gjort här på går’n! Axel började med att ta med sig Loke och Nora till en liten lekplats bortanför skolan. Jag fixade djuren, mockade lösdriften och hann börja med mitt fm-projekt innan de var tillbaka, nämligen måla klart det sista i verkstan. Lite kallt kanske, men det var ju inte många kvadratmetrar kvar så kände att det fick gå ändå.

När detta bar klart blev det lunch och Nora sov gott i nestet när det var dags för Lokes sova-promenad så Axel stannade inne med henne och jag gick iväg med Loke. Han somnade nästan direkt så jag kunde snart vända hem. Vi stoppade ner en fortsatt sovande Nora i den andra vagnen och gick ut till stallet. Axel rensade hängrännan som det var stopp i så den slapp svämma över och jag plockade fram material till nästa ”projekt”. Vi har nämligen fortfarande ett par hängrännor liggande så vi tänkte sätta upp dem över fårhuset. Där är det ju faktiskt målat så då håller det sig ju fint lite längre plus att vi leder bort vattnet lite.

Detta hann vi inte klart med så det får vi fortsätta med i morgon! För nu var det dags att äta nåt litet mellanmål och åka till badhuset. Loke var ju pigg och fräsch igår och idag så det kändes okej att åka dit på den öppna sim-tiden. Det är ju Axel som brukar åka med Loke men idag gjorde jag det och han fick vara hemma med den här sötnosen.

Det var roligt i badhuset! Loke lekte med lite båtar och andra leksaker och så hade vi på armpuffar så han kunde flyta lite själv och försöka ”simma” lite. Lite läskigt dock men det gick bättre mot slutet. Åka rutschkana var skoj också, och vi var även en stund i den lilla poolen där han bottnar och det gillar han såklart. Den är dock inte lika varm som den stora bassängen, hehe. En timme badade vi och sen fick vi duscha och åka hem!

2 tankar på “Lite produktivitet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.