”Loke ja har kissat”

Idag har Loke varit helt feberfri och pigg och glad som vanligt, om än lite hostig. Vi lekte lite inne under morgonen, båda barnen fick bada och när de torkat ordentligt gick vi ut för att göra morgonsysslorna. Inne-leken speglade helt klart hur gårdagen avslutades.

Vi var inte ute så länge i morse för vädret var rätt kasst. Nora somnade gott i selen och var duktig nog att fortsätta sova efter att vi kommit in.

Loke hängde då på i lite hushållssysslor som var skönt att få gjorda; berget med tvätt togs om hand, huset blev röjt, adventsljusstakarna blev inventerade (en behöver nya lampor!). Vi hann även äta lunch innan Nora började röra på sig så då fick hon mat och sen gick vi ut på Lokes insomningsrunda. Till skillnad från igår somnade han snabbt så jag gick snart hem igen. Nora var pigg och glad och fick således lite ”egentid med mamma” medan Loke sov en timme.

När Loke vaknat åt vi lite frukt och tog det lugnt en stund. Nora sov en stund i nestet också så kunde jag förbereda kvällens middag. Köttfärssås som gärna fick stå och puttra en stund.

När Nora var vaken lite senare gjorde hon sin allra första blöj-översvämning och det blev bebisbajs överallt. Klädbyte!

Kläderna kastades in i tvättmaskinen direkt och när jag sen kommer upp igen står Loke på avsatsen till övervåningen och säger glatt: ”Loke ja har kissat”! Alla kläderna är på och torra så jag undrar lite försiktigt var någonstans? Loke visar stolt vägen till den blå pottan som numera står i badrummet på övervåningen och visst är det kiss där i! Sicken kille alltså, lyckats helt själv!

Här är nåt annat som han lyckats med idag också. Äntligen är springcykeln i rätt storlek och Loke tog sina första vingliga steg. Snart går det undan här tror jag! (Och mamman ska lägga fram hjälmen).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.