Monday

Då var det måndag igen och lite mer på riktigt denna vecka eftersom Loke kunde gå till förskolan igen. Det var ju ett tag sen sist nu och tillsammans med lite extra mammighet igen var det lite ledsamt vid lämning. Det gick dock att avleda ganska snabbt så det gick bra. Men det knyter sig bra otrevligt i magen när underläppen darrar och ögonen fylls av tårar på ens barn.

Jag och Nora gick hem, fixade djuren, fyllde på ved i pannan och så gick vi in. Och bosatte oss i soffan faktiskt. Det har varit tre bra nätter i rad så energin är ganska bra påfylld, men det kändes rätt skönt att bara göra ingenting en stund och så slumrade jag en stund också när Nora sov.

Efter lunch gick vi bort och hämtade Loke. Runt fem minusgrader och fint.

Loke somnade på omvägen hem och även Nora fortsatte sova efter hemkomst, kors i taket! Så jag förberedde lite till kvällens middag och grejade lite. Loke vaknade efter en timmes sömn och jag hann gosa lite med honom innan även Nora vaknade.

Eftermiddagen gick åt till lek både inne och ute och så såg vi till att maten var klar när Axel kom hem.

Efter middagen körde vi in mer ved med traktorn och så var klockan strax efter sju och Loke fick kvällsmacka och pyjamas. Idag är det ”pappa säng” vilket betyder att Axel nattar (vi kör varannan dag ungefär). Jag sitter i skrivandes stund och matar Nora medan Axel läser godnattsaga för Loke uppe i hans rum. När han kommer ner blir det nog nåt på tv innan vi också går och lägger oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.