7 veckor och en dag

Loke lämnades lite mer villigt på förskolan idag och lite senare under förmiddagen åkte jag och Nora in till Vårgårda för dagens besök på BVC. Återigen hade det blivit nåt fel med bokningen av vår tid men vi fick komma in till en annan sköterska. Nora vägde in på 4780g, drygt sju veckor gammal. Längden mättes på ett provisoriskt mätpapper eftersom vi inte var i ett rum utrustat för mätning av bebisar så den blev nog inte alltför tillförlitlig. Den hamnade på samma längd som förra gången (55cm), men jag kan tänka mig att hon nog växt nån centimeter sen sist. Vi får se lite bättre nästa besök om två veckor, som är dubbelkollat nu att det verkligen stämmer!

Nora fick även ROTA-vaccinet idag och hon skrek lika mycket före som efter att hon fått dropparna i munnen. Dödstrött stackarn, så går det när man inte lyssnar på sin mamma och inte sover när man borde! Hon tog igen det under eftermiddagen i alla fall och låg så här i ungefär fyra-fem timmar i sträck.

Lite skönt ändå för då kunde Loke få hundra procent uppmärksamhet!

3 tankar på “7 veckor och en dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.