Nu är det dags!

Nu är det då dags att börja röra lite på Kaprifol igen! Det var ”tillåtet” att göra det redan igår men då hade jag ju lite annat för mig så idag på förmiddagen har vi gått en liten promenad på 30 min för att starta upp det hela.

Jag har inte riktigt något igångsättningsschema för det hela men jag tänker promenera med henne första veckan i alla fall och sen fortsätter vi med uppsutten skritt blandat med promenad. Hon har ju ändå gått i hage dygnet runt sen återbesöket för två månader sen så jag tänker att vi ganska snabbt ska arbeta oss upp till lite längre skritturer. Så får vi se hur vi tar oss vidare därifrån, men jag har ingen brådska. Hon har ju i stort sett vilat ända sen juli då vi hade det första veterinärbesöket så det finns en hel del kondition och muskler som vi tappat längs vägen. Både hon och jag!

Idag efter promenaden fick hon lite extra omvårdnad i form av frisering av svans och man. Nu får vi försöka gräva fram ridhästen under all lera, damm och extra kilon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.