Fullspäckad dag

Det känns så i alla fall, även om det inte riktigt blev som det var tänkt. Båda barnen sov non stop till fem-sextiden i morse och var sen pigga och glada båda två, hehe. Nora var lite enklare att söva om, för Lokes del tog det en stund men till slut slöt även han sina ögon och då i vår säng, en halvtimme innan det var dags att gå upp ungefär. Jag gick upp först och grejade lite innan jag väckte Loke, som lyckligtvis alltid blir glad av att bli väckt. Tog upp hela sängen gjorde han också.

Vi kom iväg till förskolan, djuren blev fixade och jag och Nora hann sitta i soffan en stund innan vi åkte till Rebecka och Filippa för lite umgänge! Nora är ju inte så bra på umgänge ännu, men det kommer väl med tiden. Efter nån dryg timme åkte vi hem igen och Nora somnade direkt i bilen så jag körde upp till stallet. Där mockade jag i rekordfart för hinna så mycket som möjligt innan Nora vaknade och jag hann nästan allt i alla fall. När hon vaknade gick vi in och jag hann stoppa i mig lite snabb lunch innan det var dags att hämta Loke på förskolan.

En fin ljuslykta fick vi med oss hem, Loke har skapat! Den innehåller mossa, en kotte, en kastanj och en tallbarrskvist. Och ett batteridrivet ljus.

Loke sov middag en timme och Nora vägrade göra detsamma. Hon har inte velat sova många minuter i sträck alls idag, kanske är det gårdagens vaccin som påverkar lite.

När Loke vaknade åt vi kiwi och sen gick vi ut. Nora sov lyckligtvis i selen och Loke hjälpte mig att mocka lite till, borsta Kaprifol och sätta på täcke inför morgondagens regn och så matade vi fåren och hämtade posten.

Sen var planen att Axel skulle vara hemma vid fem så jag kunde bege mig till Borås och äta middag med ett par vänner/arbetskollegor. Tråkigt nog var det en olycka i Alingsås och vägen var avstängd en längre stund så när väl Axel var hemma var det lite för sent för att åka. Det får bli en annan gång helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.