Nionde december

Och en regnig sådan! Lyckligtvis hade jag en tid att passa inne i Vårgårda 8.30 så jag kunde ta bilen till förskolan utan dåligt samvete, hehe. Loke lämnades och jag och Nora åkte vidare till min inbokade efterkontroll efter förlossningen. Nora skötte sig fint och somnade i min famn medan vi pratade så jag kunde lägga ner henne i bilstolen och ha armarna fria när det var dags för blodtrycksmätning och blodvärdekoll. Blodtrycket var lika lågt som vanligt och järnvärdet var förvånansvärt högt med tanke på att jag inte ätit så många järntabletter efter Noras födelse. Men så äter vi ju en del kött och diverse, så det har väl hjälpt. Skönt det i alla fall!

Vi pratade lite preventivmedel också, vi är ju mer än nöjda över de två barn vi har och planerar inga fler! Jag får inte fortsätta äta de p-piller som jag åt tidigare på grund av nya riktlinjer och min kära pappas blodpropp, hehe, men jag var ändå inne på att använda nåt annat. (Tror iof att det varit så förut också men jag har lyckats övertala barnmorskan att äta dem ändå) . Ska klura lite mer men gissningsvis blir det någon form av spiral så när jag har bestämt mig bokar jag en ny tid för insättning av spiralen, och då görs det även en gyn-koll, så det slapp jag idag.

Nora fortsatte sova bilresan hem så jag körde upp bakom stallet och fixade fåren och hönsen och så gick vi in sen. Jag hade en liten förhoppning om att hon skulle fortsätta sova även inne så jag kunde greja lite, men icke! Så nu har vi hamnat i soffan i stället och Nora har precis ätit sig mätt och somnat med ansiktet i maten. Och då är det ju rätt mysigt att bara sitta kvar så jag gör nog det en stund till!

I övrigt ska ju Loke hämtas på förskolan vid tolv och klockan 17.00 ska vi tillbaka till förskolan för Lokes allra första Luciafirande! Det ska bli roligt och lite spännande, Loke har övat julsånger hemma i veckan (som jag aldrig sjungit med honom innan) så nån form av sång blir det ju helt klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.