Dagar i bilder

Nu fanns det plötsligt många bilder i telefonen så vi kör ett bildinlägg!

Vi laddade upp inför julfirandet på förskolan igår med julpyntning.

Hallens panel bjöd ju in till tomtar på roliga ställen helt klart!

Sötaste pepparkakan i byn redo för sin första julfest på förskolan:

I morse gick vi bort till förskolan där vi hittade alla barn och pedagoger på utsidan då det varit inbrott under natten. De önskade att 15h-barnen stannade hemma och att alla som kunde hämtade sina barn tidigare så jag tog med mig Loke hem igen. Ett sms hade gått ut på morgonen men jag hade inte fått det tyvärr. Allt var omkringrört inne på förskolan och skolan och de fick inte använda lokalerna förrän polisen varit där. När klockan blev lite mer tog jag därför med mig båda barnen till Vårgårda och handlade lite pepparkaksdeg som vi roade oss med lite senare.

Det gick ganska bra ändå, även om Loke helst åt upp degen.

Jag var lat och köpte färdig kristyr också, den tuben var dock rätt trög så Loke kunde inte använda den. Får bli egen nästa gång! Här saknas det en bild känner jag, men det blev allt ett par färdiga pepparkakor till slut!

När vi var inne i Vårgårda gick vi in på biblioteket också. Loke lekte lite med leksakerna och så hittade vi tre böcker. Denna valde Loke helt själv!

Vi var ute under eftermiddagen också och åkte lite snowracer och traktor, och tog hand om djuren. Då var det lite mörkt dock så inga bilder där. Men lite inne-lek blev också. Jag slutar aldrig förvånas över Lokes fantasi när det gäller att leka, och det är fascinerande att se hur han tar med saker vi gör i vardagen till sina lekar. Ofta handlar det om traktorer och höbalar.

Och nåt om Nora då. Åtta veckor igår! Sover oftast väldigt bra på natten, lite mer varierat på dagen då det ofta blir korta snuttar bara. Käkar och växer och är på väg in i storlek 62 på kläder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.