Nya grannar

Nu är allt påskrivet och klart och vi vet nu vilka som blir våra nya grannar när huset nedanför ska byta ägare. Efter en nagelbitande och utdragen budgivning stod det klart att Nils (Axels bror) och Marsha blir våra nya grannar! Hur kul som helst!! Vi ser fram emot dagen då de flyttar in, även om det dröjer lite.

Vårt eget hus får pryda med bild, när det är lite mörkt ute ser man inte riktigt hur nedgången fasaden är, hehe. Får se om det kan tänkas bli sommarens projekt, börjar bli dags att huset får lite yttre kärlek.

Bilden är för övrigt från i morse när jag och Nora kom tillbaka från förskolan där vi lämnat Loke. Nån timme senare kom Camilla och Alma och gjorde oss sällskap under förmiddagen. Roligt att träffa dem igen!

När de åkt åt jag lite lunch och så stoppade jag ner Nora i vagnen och hämtade Loke på förskolan igen. Vi gick direkt hem och hämtade Kaprifol som fick hänga med på promenad. Två sovande barn i vagnen och hästen på släp, plus lite motion för egen del. Många flugor i den smällen!

Bilden är från måndagens promenad dock, idag slapp vi regntäcke på barn och häst! Kaprifol är nu en hel vecka in i sin igångsättning och har promenerats 30 min fem dagar, det blev vila söndag och tisdag. Nån dag här tar jag nog och sitter upp och skrittar en sväng!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.