Redovisning av listan

Jag får erkänna att det gick ovanligt dåligt med den här veckans helglista, men så hade vi ju en del andra aktiviteter att roa oss med också så det blev inte så mycket tid lagt på listan. Men det kommer ju fler helger!

*Såga balkar till ved (från Lars): Påbörjat i alla fall, ingen aning om hur mycket det är kvar dock.

*Slakta tupparna: Fixat! I dag blir det tuppgryta till middag.

*Rimma skinka och mala köttfärs: Fixat!

*Röja i trädgården/rabatten: Påbörjat. Och anledningen till att det inte är klart är nog för att jag utökade projektet under tidens gång. Först tänkte jag bara klippa bort alla döda grenar mm i rabatten vid huset (och det är klart). Men så var det ju rätt smidigt att rensa ogräs nu när det inte växer så mycket samt att jag har börjat ta bort gräset under trädet framför huset.

När nedfallna grenar och löv var bortkrattat så var det ju väldigt toffsigt och fult gräs där under och det växer dessutom ett par decimeter in över plattorna. Så jag bestämde mig för att ta bort allt gräs, och sen lägga typ täckbark eller nåt fint grus. Och det är inte klart, en del gräs kvar att ta bort.

*Organisera utomhusleksaker: Nja, knappt påbörjat.

*Sortera ull: ”Äcklig ull” är bortsorterad från fyra av sex fällar. Sen visade det sig att det var ”längdbegränsning” på ullen för det stället som vi skulle skicka till och vår ull är för lång. Så vi har skickat lite bilder och frågor för att se hur vi ska gå vidare.

*Hängrännan: Här har vi inte gjort nåt tyvärr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.