Jul i vårt hus

Ja nu närmar sig julen med stormsteg! Igår red jag ut en sväng med Helena igen, 40 min skritt blev det. Om nån vecka eller två lägger jag nog in lite trav. Kaprifol känns fortsatt pigg och glad. Just i kväll såg hon dock lite yrvaken ut när jag kom och störde ganska sent på kvällen.

Igår under eftermiddagen anlände Nils och Marsha, eller vi mötte faktiskt upp dem på julmarknaden i Od, och så hängde de med oss hem sen. På julmarknaden fick vi med oss lite ost och nötbacon bland annat.

Idag hade vi en lugn förmiddag med lite inläggning av sill inför jul, och felsökning av icke lysande lampa i vardagsrummet. Resultatet av det sistnämnda får bli inköp av ny lampa då det inte verkar vara möjligt att fixa. Efter lunch gick vi ut och jag körde motorsåg för första gången i mitt liv! Nästan lite roligt. Axel har ju lite problem med armbågen och just detta var inte så lyckat för honom att göra. Armbågen är på bättringsvägen nu dock!

På eftermiddagen fick vi oplanerat besök av Kaj, Tilda och Noah som gjorde julens resa Umeå-Göteborg. Jag och Loke blandade ihop en saffranskladdkaka som vi kalasade på, riktigt god!!

Kvällen var sen lugn. Axel lånade grannes rök och varmrökte fisk till dagens middag. Blev riktigt gott! Även fisken var från grannen faktiskt, fångad lite tidigare i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.