Näst sista dagen

Näst sista dagen på året är snart förbi! Loke ville gå upp tjugo över sju men jag lyckades få honom att ligga kvar lite motvilligt en knapp timme till. Sen gick vi upp och åt frukost, Axel och Nora fortsatte sova. De vaknade inte ens när vi ätit klart frukosten så vi gick ut och fixade djuren och när vi kom in satt Axel och åt i alla fall, Nora sov ända till kvart i tolv. Och hon har velat sova större delen av dagen, lite att bearbeta efter alla helgdagar kanske.

Tilda och Noah kom vid lunchtid idag och efter lunch gick Axel och Kaj ut på harjakt med Ladda (ingen jaktlycka) och jag och Tilda lekte inne med barnen. Det har blåst rätt ordentligt idag så inte så roligt uteväder.

Vi åt hemmalagad pizza till middag och båda barnen åt glatt, måste vara bra betyg då!

De sover över hos oss i natt så Loke och Noah kan leka mer i morgon, och Ladda ska få en kort jaktrunda också innan de åker vidare. Jag tror dock att vi ses senare under dagen också då större delen av Axels familj, vi inblandat, träffas hos Axels föräldrar i morgon och firar in det nya året.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.