En lugn söndag

För min del i alla fall. Axel och Kaj stack ut på vildsvinsjakt i morse och var tillbaka vid tvåtiden ungefär. Jag och barnen roade oss med tvätt och lite städ, matning av djur och handling. Under eftermiddagen blev det lite ogräs rensat också, men i övrigt har jag inte gjort mycket vettigt. Jag har varit rätt trött idag så det var ganska skönt att inte göra så mycket.

Även i morgon blir det eventuellt lite jakt, men då på hare. Tilda och Noah kommer i morgon och har med sig hunden Ladda som ska få vara med och jaga lite. Får se om jag och barnen hänger på en stund också kanske, beror nog lite på vädret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.