Solig uteritt

Efter morgonens frukost åkte mormor vidare till Susanne och familj, och jag lämnade Axel inne med barnen och gick ut till stallet. Hönsen och fåren fick mat och Kaprifol fick bli borstad och sadlad!

Jag tänkte mig en runda på ca fyra km (Birgers väg) men halvvägs bort höll de på att såga ner träd med motorsåg och en traktor stod och blockerade vägen. Kaprifol var redan innan rätt på tå och livrädd för allt så jag tog faktiskt beslutet att vända, vilket nog aldrig hänt förut, haha. Hade det bara varit trädfällning hade jag fortsatt men traktorn lät rätt bra och det fanns inte riktigt nån väg runt och jag tyckte det var onödigt att de skulle behöva flytta på sig för min skull.

Vi var glada ändå i förmiddagssolen och Kaprifol fick trava lite! Hon hade hellre växlat upp mer kan jag säga men höll sig ganska på mattan ändå. Lite huvudkast och studs och fnork, framförallt vid livsfarliga högar med ihopsamlade kablar längs vägen. Det låg en hög var femte meter säkert lång en km lång sträcka, som vi ju dessutom red två gånger. I slutet hade hon nästan vant sig!

När jag var klar i stallet packade vi ihop oss och åkte till Axels föräldrar, IGEN! Vi har nämligen biobiljetter som går ut i februari så ikväll blir det faktiskt en barnfri kväll för Axel och mig! Hur ska detta gå! Får rapportera i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.