Middag och bio!

Igår eftermiddags lämnade jag och Axel både Loke och Nora i sina farföräldrars händer och åkte in till Värnamo. Vi åt god tapas på Tapasmarket och så gick vi och såg den nya Star Wars-filmen på bio! Det ni, det är inte ofta det händer! Men vi hade två biobiljetter som går ut nu i februari så det kändes som det verkligen var dags. Det var roligt och trevligt att komma iväg lite själva, och både barnen och farföräldrar överlevde kvällen utan några bekymmer. Skönt!

Idag på förmiddagen hängde Axel med Ulf på jakt. Jag och Marleen var kvar i stugan med barnen och roade oss både inne och ute.

Is i sjökanten!

Efter lunch åkte vi hem och har inte gjort så mycket under eftermiddagen. Mest skönt att vara hemma igen och inte ha några resor inplanerade den närmaste veckan i alla fall. Det har blivit en hel del bilåkande denna ledighet!

Men nu är det ju bara måndagen kvar och sen börjar jobb och förskola igen!

2 tankar på “Middag och bio!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.