Helg igen!

Ja denna vecka var ju kort! Två arbetsdagar för Axel och två förskoledagar för Loke, och nu är det ”långhelg” igen. Idag lyckades vi ligga kvar i sängarna till halv nio, natten var inte lysande men vi överlever. Loke är inne i en dröm-period igen och pratar och skriker en hel del i sömnen och även om han sover i eget rum vaknar jag såklart. Och ibland vaknar han själv också och jag har svårt att höra om han ropar på mig i vaket tillstånd eller om han sover. Så nu försöker jag vänta tills han ropar andra gängen innan jag går dit haha. På detta är Nora i en ”beställa mer mat”-period och vill äta mer både på dagen och natten, så när barnen avlöser varandra på natten blir det jättekul! Not! Och Axel försöker såklart ta Loke ibland, men just nu är det bara jag som duger nattetid tyvärr. Men det går över igen så småningom.

Efter frukost gick vi ut och körde ved, städade åt hönsen och drog fram hästsläpet. När vi ätit en tidig lunch åkte vi nämligen till Sandhult och plockade upp en säng till Loke! Och därefter åkte vi till min kollega i Frufällan som fyller 50år idag. Två andra kolleger kom också dit och vi fick god smörgåstårta! Kul att träffa dem igen. Barnen skötte sig fint också vilket ju är skoj!

Nu blir det strax badhuset för Loke och Axel och jag och Nora kanske myser i soffan en stund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.