Ställa klockan

Ja i morse ringde klockan noll sju noll noll, tillbaka till verkligheten efter ledigheten kan man säga! Båda barnen sov sött så jag gjorde i ordning kläder och frukost innan jag väckte Loke. Tur att han blir glad av att bli väckt för det tar verkligen emot att väcka honom.

Frukosten slank ner och Loke blev inte ledsen när jag berättade att vi skulle till förskolan. Jag förberedde honom redan igår på detta, kanske hjälpte det för han ville gärna gå dit idag! Eftersom syskonvagnen fortfarande saknade däck fick vi ta bilen, så vi var snabbt framme. Inne i entrén var det två barn som busade. Loke gömde ansiktet i händerna när en av pedagogerna kom ut men hans stora leende gick inte att missa.

När Loke var lämnad åkte jag och Nora hem. Nora och jag gosade ner oss i soffan och njöt av lite ensamtid. Nora somnade i famnen och där satt vi kvar till klockan tio. Nora sov fortfarande så jag la över henne i en vagn och så tog vi en 30min promenad med Kaprifol. Sen blev det lunch och därefter åkte vi och storhandlade på Ica, hämtade ut de nya däcken till barnvagnen och plockade upp Loke på vägen hem!

Resten av dagen gick åt till städ, tvätt, matlagning och allmän röjning. Nora sov hela eftermiddagen och Loke gillar ju att hjälpa till så det gäller att passa på!

Till kvällen blev det tacos och Loke sov gott i sin säng redan 19.40. Finns ju en del fördelar med att sluta med middagsluren!

Och nu har vi påbörjat projekt lampbygge. Hittills har det resulterat i ett gäng avbrutna skruvar och brännheta borr. Älghorn är hårda!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.