Händelserik vecka

Så var det måndag igen och jag och Nora har under morgonen lämnat Loke på förskolan, fixat djuren och eldat i pannan. Nu sitter vi i soffan och myser. Idag och framöver går Loke en timme längre på förskolan så vi ska hämta honom först klockan 13.00 idag. Lite skönt att få en timme extra hemma, plus att jag kan äta lunch lite senare. Nu kommer jag inte och stör Loke i lunchen heller vilket har hänt flera gånger förut.

I eftermiddag blir det höbalskörning till hästarna och vedkörning till huset. I morgon är det en ganska oplanerad dag, men Nora firar tre månader! Här är storebror i samma ålder.

På onsdag inleder vi med BVC och vaccination för Nora och när vi plockar upp Loke från förskolan åker vi direkt vidare till Örebro. Jag fick nämligen frågan från jobbet om jag vill åka på det årliga ”Stenmötet”, och det vill jag ju! Det visade sig också att det går av stapeln i Örebro i år så hela familjen följer med och så bor vi över hos Britt och Simon. Jag bor dock på hotellet natten mellan torsdag och fredag, då det brukar bli sent den första dagen och tidigt den andra dagen. Det ska bli roligt, och lite spännande eftersom det blir första gången jag är i från Nora så länge. Men hon har ju en himla bra pappa!

På fredag efter lunch åker vi hem igen! I helgen är det nån doktorandmiddag/kalas som i alla fall Axel ska åka på. Får se om vi hänger med allihop eller om jag och barnen stannar hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.