Bokhylla, vaccination, Örebro

Den plötsliga ökningen av mängden barnböcker här i huset medförde en viss önskan om fler bokhyllor. Efter ett par dagars utkik efter bokhyllor på diverse salusidor på nätet fick vi tag i nåt som passade!

Och det finns till och med utrymme för fler böcker! Bordet och stolarna som stod här tidigare fick flytta hem till en annan familj och bokhyllan fick plats här i stället. Blev inte så dumt!

I morse lämnade jag Loke på förskolan 8.00 och sen susade jag och Nora vidare till BVC. Nora var väldigt charmig och glad och landade på 5490g och 60cm. Sen var det dags för vaccin. Först ROTA i munnen, det var helt okej sa Nora men det var ju inte gott. Sen fjäskade sköterskan med lite sockerlösning i munnen och ett stick i vardera ben. Nora blev ARG vid första sticket men lät sig väldigt snabbt avledas av en dinglande leksak framför näsan och så fick hon vara glad en liten stund innan nästa stick i det andra benet kom. Här blev hon alldeles illröd av ilska och skrek vildsint, men även här blev hon snabbt glad igen efter lite distraktion med leksaken och sen var det som att det aldrig hänt. Vi pratade lite med sköterskan, tog på byxor och så fick Nora en slurk mat innan vi åkte hem igen. Hon somnade gott i bilen! Bilden är dock från ett annat sovtillfälle.

Väl hemma blev det lite djurfix, packning, lunch och så hämtade vi Loke vid förskolan klockan tolv. Axel har jobbat hemma under morgonen så vi kunde komma iväg. Nu är vi halvvägs till Örebro ungefär och båda barnen sover. Vi tänkte gå in på IKEA en sväng i Örebro och kika på lampdelar till älghorn mm, och sen åker vi sista halvtimmen hem till Britt och Simon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.