Örebroresan

Nu ligger jag lite efter här känner jag så vi får försöka ta igen lite här med hjälp av några bilder.

I onsdags plockade vi alltså upp Loke på förskolan och åkte raka vägen till IKEA i Örebro där vi handlade lite smågrejer och fikade!

Vi var även inne på XXL och köpte skor till Axel och vinterjacka till mig. Därefter åkte vi hem till Britt och Simon, åt middag, umgicks och sov! På torsdagen blev det tidig uppgång och jag fick skjuts med Britt till Elite hotel där det årliga stenmötet ägde rum. Lite jobb för min del alltså! Seminarier, brytningsmöte och årsmöte!

Efter årsmötet var slut strax efter tre kom Axel och barnen in och plockade upp mig. Jag skulle delta även i kvällens middag men för att inte Noras mat skulle läcka ut över hela bordet under kvällen passade det fint att träffas och mata bebis lite. Vi hade ett par timmar till förfogande så vi åkte till Buslandet!

Loke var glad, Nora var glad.

Studsmatta är roligt!

När knäna ömmade efter allt krypande fick jag skjuts tillbaka till hotellet där jag fräshade till mig lite inför middagen på Örebro slott. Kvällen blev väldigt trevligt med god mat, mycket mingel och en del att dricka.

Jag tog sista bussen från stationen strax före tolv och Axel plockade upp mig vid busshållplatsen 3km från Britts hus tjugo minuter senare. Smidigt!

På fredagen vaknade vi upp hos Britt och tillbringade förmiddagen där. Loke hjälpte till att baka äppelkaka till fikat!

Vid tolv åkte vi den lite dryga timmen till Gullspång och åt pizza hemma hos mormor. Loke blev lite avrastad och Nora fick sträcka på sig! Sen åkte vi till Ica i Vårgårda och handlade mat och massa gott till fredagsmys. Kvällen avslutades därmed i soffan med Pippi på tv och grillad kyckling, melon, vindruvor, choklad och popcorn. Loke åt förvånansvärt mycket kyckling med alla godsaker framför ögonen!

Mys!

1 tanke på “Örebroresan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.