Roligt besök

Igår fick vi besök av Sanna (vi pluggade ihop på universitetet) och hennes två barn. Hon har en son på 3.5år och en dotter på 10 månader, inte alls långt ifrån våra barn alltså! Loke och Ville lekte bra tillsammans efter en liten blyg startsträcka. Vi lunchade, lekte inne, kikade på djuren, fikade och lekte lite till!

Nora hade en riktig sovdag igår och sov typ 10-13.30, var sen vaken och storögd över vårt besök och var helt knäpptyst och bara tittade. Haha så söt. Hon var vaken tills de åkte vid fyra och somnade då direkt och sov till kvart i sju igen.

Idag ringde klockan tidigt och vi sitter nu på tåget till Stockholm. Vi åt frukost när vi var ombord och har sen ätit lite frukt, läst bok, målat och tittat ut genom fönstret. Vi har 45 min kvar och redan har gått väldigt smidigt hittills. Loke är go och glad och Nora sover.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.