Härliga helg

De soliga dagarna blir ju allt fler känns det som! Härligt. Jag kände på mig att Nora skulle ha en sov-dag idag efter alla intryck från igår och jag hade rätt. Vi la henne i vagnen vid halv tio-tio ungefär och hon vaknade först vid halv tre igen. Vi hade därför en rätt produktiv tid med vedkörning, hökörning, harvning av ridbana, mockning av bajs, krattning runt lösdriften, intag av lunch och det här:

Alltid lika härligt. Jag smög in lite galopp idag och det var underbart härligt. Nog för att det är tråkigt att vintern är så grå så är det fantastiskt ur ridsynpunkt. Mjukt i backen och sviktande grusvägar.

Under eftermiddagen lekte vi lite inne, åt mat och sen stack vi till Ica och handlade lite inför veckan.

Axel behövde korv till i morgon också för då är det ju jakt! Jag och barnen droppar honom halvvägs till Susanne och där blir han upplockad av Johan. Jag kör vidare till Susanne där vi leker och har kul hela dagen!

1 tanke på “Härliga helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.