Ännu en måndag

Gårdagen hos Susanne blev lyckad och vi hade skoj! Morfar och Regina kom förbi, fika, god lunch, barnen lekte som tokar och så lite glass också! När Axel och Johan var klara ute i skogen plockade de med sig pizza och så åt vi det allihopa tillsammans. Vi stannade kvar en stund efteråt och sen drog vi hemåt!

Idag är det måndag och Loke skulle egentligen ha gått till förskolan i morse. Men han sov lite dåligt och efter dessa intensiva dagar och två tidiga mornar hade jag inte hjärta att väcka honom när han sov som bäst där vid sju. Så jag smsade förskolan och så sov vi en dryg timme till. Välbehövligt för oss båda!

Så jag fick hjälp ute i stallet efter frukost!

Vid elva kom vi in igen och lekte lite innan det blev pannkakslunch. Tur att en av våra hönor håller igång äggläggandet så här i vintertid, så mycket pannkakor som vi äter…

Efter lunch gick vi ut igen, denna gången för promenad med Kaprifol. Det var dessutom sovdags för den lilla, hon somnade innan vi ens hunnit ut. Jag la henne där och hon liksom somnade medan jag klädde på storebror.

Fyrtio minuter promenad tog vi och hästen traskade på fint och Loke och jag samtalade hela vägen om diverse traktorer och kärror. Såklart. Sen somnade han precis när vi var tillbaka vid stallet (och Nora vaknade, haha) så då fick han sova en halvtimme ungefär. Jag och Nora gick in och hade lite egentid! Hon har nästan knäckt koden för att rulla runt från ryggläge till magläge nu, hon kommer hit men sen tar ena armen emot lite:

När Loke vaknar blev det lite frukt och mera lek. Sen åt vi middag bestående av Italien-inspirerad kycklinggratäng med pasta.

Loke fick en ryggsäck från Lucas och Oliver igår, den åkte på efter maten och så gick han och tog på sig stövlarna och mössan och skulle gå ut och plocka svamp!

Tur att pappan var hemma så han kunde hänga med ut. Blev ingen svamp dock.

2 tankar på “Ännu en måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.