Nora och tofflor

Ja när jag tittar igenom dagens bildskörd är det det och ingenting annat som jag hittar. Loke lämnades på förskolan (och skulle inleda dagen med lek i Byahallen!) och jag och Nora tog hand om djuren och så gick vi in. Gripandet efter saker utvecklas för tillfället!

Sen gick förmiddagen åt till sömn för Noras del och vila för min del. Gjorde inget vettigt alls! Rätt skönt ändå.

Lunch intogs och så gick vi bort till förskolan strax före ett. Nora som sovit hela förmiddagen vaknade när jag flyttade över henne till vagnen. Men hon var glad ändå!

Under eftermiddagen blev det inomhuslek, det regnade ute. Igen. Vi förberedde maten, byggde garage av duplo och tände i pannan. Det är här tofflorna kommer på bild. Tycker de är ganska gulliga där de står innanför dörren till garaget.

Axel fick sina i julklapp för han tog alltid mina, och häromdagen kom jag på att Loke ju hade lika dana bland arvegodset. Klart han ska ha lika dana! Tidigare har han använt ett par uggletofflor men de är svåra att ta på själv, så där är ju foppatofflorna bättre.

Axel anlände vid halv sextiden ungefär och maten intogs. Överträffade mig själv idag med lammfärsbiffar i mango chutney-tomatsås. Tillochmed så att Axel sa att det var riktigt gott, då ni!

Här skulle det ju vara en bild på maten men det hade jag inte. Nora sov medan vi åt men efter det sprattlade hon lite på golvet och smakade på sin ena elefant.

Och så blev det ju läggdags för Loke, och Nora höll sig vaken till halv tio och övade på sina nazgûl-ljud mest hela tiden. Vi fick lite flashbacks från Lokes tid med samma ljuva stämma och fastnade en stund med att titta på gamla filmer på honom. Så roligt att se och minnas tillbaka! Till slut somnade Nora i alla fall, och gosade in näsan i kudden som hon nästan alltid gör.

1 tanke på “Nora och tofflor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.